Ταβέρνες στη ΣυκιάRSS

Ταβέρνες , ψαροταβέρνες και εστιατόρια στη Συκιά Χαλκιδικής.

Η Συκιά είναι ένα από τα παλιοτερα χωριά της Χαλκιδικής και συνδυάζοντας την θάλασσα με το βουνό έχει να προσφέρει γεύσεις και από τα δύο, από την μια οι ταβέρνες μέσα στο χωριό με κρεατικά της ώρας και σπιτική κουζίνα και από την άλλη οι παραθαλάσσιες ταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινα κατευθείαν από τους ντόπιους ψαράδες στο πιάτο σας.

Γεύσεις για όλα τα γουστα, ένα πραγματικό ταξίδι στη μεσογειακή κουζίνα και στις μοναδικές της  γεύσεις....

Hide map
Ταβέρνα Λιμανάκι
0 reviews
Πηγαδάκι, , , , 63072

Μια παραδοσιακή ταβέρνα στο Πηγαδάκι της Συκιάς με τοπικές γευσεις τοσο σε θαλασσινα όσο και σε κρεατικά. Μπροστά στο κύμα με υπέροχη θέα. Διαθέτει και ξαπλώστρες και ομπρελες για το μπανιο σας όπου σερβιρει και μ\καφέ και ποτά.

Tαβέρνα  "5 Βήματα στην Άμμο"
0 reviews
Πηγαδάκι, , , , 63072

5 Βήματα στην άμμο στη Συκιά, Χαλκιδική είναι μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία Πηγαδάκι στη Σιθωνία.Ιδρύθηκε το 1984 και για τα τελευταία 28 χρόνια οι πελάτες μας κρατήσει επιστρέφουν για να βιώσουν τη γεύση της ελλην ...

Ταβέρνα το Ακρογυάλι
0 reviews
Λιναράκι, , , , 63072

Μια μικρή οικογενειακή ταβέρνα σε ένα από τα ομορφότερα κολπάκια υης Σιθωνίας το Λιναράκι. Μπροστά ακριβως στη θαλασσα με εκπληκτική θέα , διαθέτει και ξαπλώστρες με ομπρελες για το μπάνιο σας όπου σερβίρετε καφές και ποτά. Η ταβέρνα αυτή προτεινετε για ...

Ταβέρνα Κληματαριά
0 reviews
Ακτή Κληματαριά, , , , 63072

Πανέμορφο μέρος, ήρεμο και πολύ καθαρά νερα και υπέροχη θέα, η ταβέρνα Κληματαριά προσφερει φαγητό και ποτο κατα τους καλοκαιρινους μήνες σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Σιθωνίας .

Breadcrumbs

© 2019 Sithonia Hotels and Rooms| Design by Web4All